Home Geschiedenis Producten Fotogalerij Nieuws Contact
Fa. Th. Kämink Terrazzowerken
Huisstededijk  10,  7122KC  Aalten
KvK  09058511
Terrazzobedrijf Kamink

Producten

aanrecht 1 aanrecht 2 aanrecht 3 aanrecht 4
aanrecht 5 aanrecht 6 aanrecht 7 aanrecht 8

Terrazzobedrijf Kämink biedt diverse mogelijkheden qua kleur en maatwerk

Klik op  een foto voor een vergroting
Wij maken zowel vlakke aanrechtbladen als bladen met een waterkering en bladen met een kleine hoek erin, waarbij -indien gewenst- ook veegplinten kunnen worden vervaardigd. Al onze aanrechtbladen zijn ambachtelijke, handgemaakte producten. De standaardbreedte van een blad is 60 tot 63 centimeter (breder of smaller is ook mogelijk), met een standaarddikte van 5 cm.
De lengte is afhankelijk van het soort keuken dat u heeft en van uw eigen wensen. In principe is het mogelijk om tot 300 centimeter lengte het terrazzo oppervlak uit één stuk te maken. Bij langere bladen wordt een naad ingevoegd. Onze ervaring is, dat er voor extreem lange bladen in goed overleg en met gezond verstand altijd wel een geschikte, esthetisch verantwoorde oplossing te vinden is!
Behalve de reguliere roestvrijstalen bakken (enkel of dubbel) leveren wij ook nostalgische tegeltjesbakken en bakken van porselein.
 terrazzo monster a terrazzo monster b terrazzo monster c terrazzo monster d terrazzo monster e terrazzo monste _f terrazzo monster g terrazzo monster h terrazzo monster i terrazzo monster j
Klik op  een foto voor een vergroting
Bij terrazzo zijn de mogelijkheden qua kleur legio. De foto's die u hierboven ziet, zijn slechts een kleine greep uit een zeer breed kleurassortiment. Afhankelijk van uw eigen wensen, smaak en de kleur van uw interieur, kunt u een kleurcombinatie kiezen die het beste bij u past.